Ανακοινώσεις

UPENSKILLS- Softskills| Παιδικό Φεστιβαλ

Ανάπτυξη προσωπικών δεξιοτήτων
για την απασχόληση των νέων

 

Το έργο UPENSKILLS και οι επιστημονικές φοιτητικές ομάδες του Πανεπιστημίου Πατρών σε κοινή δράση

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021 5-8μμ

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών

To έργο Erasmus+ UPENSKILLS και οι Επιστημονικές Φοιτητικές Ομάδες του Πανεπιστημίου Πατρών σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην εκδήλωση Soft Skills for the Youthπου θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 μμ. Η εκδήλωση έχει ως θέμα την καλλιέργεια των προσωπικών δεξιοτήτων (soft skills) για την απασχόληση των νέων και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν το Τμήμα Έρευνας, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΕΛΚΕ, η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης, καθώς και το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σε ποιους απευθύνεται η εκδήλωση

Αν είσαι φοιτητής ή νέος απόφοιτος και θέλεις να κτίσεις ένα ανταγωνιστικό βιογραφικό πρέπει να δημιουργήσεις ένα πλάνο για το πως να εμπλουτίσεις τις προσωπικές σου δεξιότητες. Αν έχεις μια σταρταπ ή είσαι νέος επιχειρηματίας με μικρομεσαία επιχείρηση, οι προσωπικές δεξιότητες μπορούν να βοηθήσουν τη δική σου εξέλιξη αλλά και των συνεργατών σου. Αν είσαι εκπαιδευτικός και θέλεις να βοηθήσεις τους μαθητές ή φοιτητές σου να προετοιμαστούν για την αγορά εργασίας, πρέπει να γνωρίσεις μεθόδους για την καλλιέργεια των προσωπικών δεξιοτήτων. Αν είσαι εργαζόμενος στο επιστημονικό και επιχειρηματικό «οικοσύστημα» της Πάτρας, θα χαρούμε να σε δούμε στην εκδήλωσή μας!

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, κάντε έγκαιρα την κράτηση θέσης (υποχρεωτική*) στο σύνδεσμο https://upenskillspatras.eventbrite.com

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μπορείτε να κάνετε αναρτήσεις σχετικά με την εκδήλωση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το tag @upenskills και το hashtag #upenskillspatras στο Twitter και στο Facebook!

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και η αφίσα της εκδήλωσης.

 

Το έργο Upgrading Entrepreneurship SkillsUPENSKILLS συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2019-2-LV02-KA205-002710).

 

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εκδήλωση διεξάγεται με βάση τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο σύνολο της Επικράτειας όπως περιγράφονται στο ΦΕΚ 4577/3.10.2021

  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο. Για την είσοδο στο χώρο του συνεδρίου είναι υποχρεωτική η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (ΔΕΝ γίνονται δεκτά και ΔΕΝ επιτρέπεται η είσοδος με οποιαδήποτε είδους τεστ PCR, Rapid, Self)
  • Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική για όλους τους παρευρισκόμενους συμμετέχοντες και ομιλητές.