Ανακοινώσεις

Welcome to UP 2023 !!!

Αγαπητές/-τοί πρωτοετείς φοιτήτριες/-τές του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.,

Το Παιδικό Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. σας καλωσορίζει στο Τμήμα μας και σας εύχεται καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα, που είναι η αρχή ενός απολαυστικού, εκπαιδευτικού αλλά και διασκεδαστικού ταξιδιού.
Το Παιδικό Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. ξεκίνησε το 2010 με στόχο το άνοιγμα του Πανεπιστημίου στην τοπική κοινωνία και τη δημιουργία δεσμών μεταξύ παιδιών, εκπαιδευτικών, γονέων, νηπιαγωγείων, φοιτητών και πανεπιστημίου. Οι φοιτήτριες/-τές, σε συνεργασία με τους/τις διδάσκοντες/-ουσες του Τμήματός μας, σχεδιάζουν δημιουργικές δραστηριότητες και εργαστήρια για παιδιά προσχολικής ηλικίας που μας επισκέπτονται για μία εβδομάδα στο τέλος του εαρινού εξαμήνου από όλα τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς του Νομού μας.
Φέτος, το 15ο Παιδικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί 3-9 Ιουνίου 2024.
Σας προσκαλούμε λοιπόν, στο Ετήσιο Welcome to UP 2023, που θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 22 Οκτωβρίου 2023 στον χώρο του γκαζόν του Πάρκου Ειρήνης στο Πανεπιστήμιο Πατρών, για να γνωρίσετε εμάς, τους συμφοιτητές σας αλλά και το Τμήμα μας. Στο κιόσκι μας θα υπάρχει εκπαιδευτικό υλικό που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.
Σας περιμένουμε για να ξεκινήσουμε όσο καλύτερα γίνεται αυτή τη χρονιά!

Περισσότερες πληροφορίες για το Παιδικό Φεστιβάλ του Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. μπορείτε να βρείτε στο:
– www.childrenfestival.gr
– Facebook: Παιδικό Φεστιβάλ του Τ..Ε.Ε.Α.Π.Η. Πάτρας
– Instagram: children_festival_desece
– Email: festival@upatras.gr

(Στο Facebook και το Instagram για την αποδοχή των αιτημάτων σας θα διευκόλυνε να αναφέρετε στους προσωπικούς σας λογαριασμούς ότι σπουδάζετε στο Τμήμα μας)